mandag den 22. maj 2017

YMCA Family Festival!

Her forleden holdte alle YMCA's i Seoul et fællesarrangement, hvor alle deres børnehavebørn og deres familie var inviteret. Det betød, at alle os som arbejde på en YMCA fik en dag, hvor vi arbejdede sammen og kunne se hinandens kollegaer og børnehavebørn. 
 Heldigvis var vejret godt den dag, men nu regner det heller ikke nær så meget i Seoul, som det gør i Danmark ;)
 Vi voluntører fik lov til at komme lidt senere end de andre co-workers, så vi skulle kun hjælpe med de sidste afsluttende detaljer.

 Kl.10 begyndte arrangementet, og børnene begyndte så småt at dukke op.
 Det begyndte så med taler fra cheferne af de forskellige YMCA's, efterfulgt af den sydkoreanske nationalsang, og til sidst udstrækning inden børnene skulle ud på en gåtur, inden de kom tilbage til de boder, som vi ville stå i.

 Afsted!

 Efter vi havde sat vores bod op, kom alle mine co-workers samt nogle fra de nærstående boder over, for at se hvem der kunne skyde flest dåser ned xD Jeg fik også lov til at prøve, og vandt en rubiks cube!
 Der diskuteres heftigt den mest effetive måde at skyde dem ned på.

 Så kom børnene tilbage! Vores bod endte med at være mere populær end lige forventet ^_^' Køen til den blev ret lang, så det skulle gå tjept med at få dem stablet op igen! 


 Efter børnene og deres familie havde fået lov til at gå rundt til de forskellige boder, var det tid til nogle optrædeninger.

Seobu YMCA

Seocho YMCA

Mangu YMCA

Gangnam YMCA

Og sidste men ikke mindst Songpa YMCA!


 Først var der et taekwondo show.

Efterfulgt af fælles dans med børnene.

Fædrene fik lov til at sjippe, og den vindende YMCA fik nogle præmier hjem :)

 Jeg formåede at finde en af mine ynglings blandt alle børnene ^_^

 Til sidst blev der trukket lod om en masse præmier, og selvfølgelig skulle Songpa YMCA vinde den store præmie! GO SONGPA!

Efter enhver udflugt blev efterfølgende afsluttet med noget lækkert mad! 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar