lørdag den 3. september 2016

Opsamling

Der er så mange ting som jeg ikke har kunnet skrive om på grund af manglen på wifi... Nu har jeg heldigvis fået noget, så nu kan jeg begynde at skrive igen.

Jeg fik skiftet værelse i stedet for af få mig et større skab da der var et dobletværelse ledigt. Det er rart at jeg nu har plads til alle mine ting og lidt ekstra ;)

Jeg var som sagt til læge forleden og jeg fik at vide at jeg havde fået en virus i halsen som gjorde at jeg blev ved med at hoste. Det var lidt surrealistisk da jeg sad i venteværelset. Der var reklamer om plastikkirurgi over det hele. Jeg tror det var fordi det var en øre, næse, hals specialist at de havde så mange reklamer.
Jeg skulle sidde foran en ting hvor der kom røg ud.

Det skal siges at jeg har det bedre nu, men at min stemme stadigvæk ikke har det vildt godt...

Dagen efter kom jeg på arbejde igen selvom min stemme ikke var helt normal. Børnene skulle på en ekskursion da de i øjeblikket er i gang med en ordentlig omgang oprydning på YMCA Songpa. Alle de mandelige ansatte skal ryde op, mens de kvindelige lærer skal tage sig af børnene. Desværre styrtede det ned på dagen, så det var en smule svært at få transporteret dem ud og ind af bussen.






Første stop var et show som hed "Drawing show". Det var 3 kunstnere som kombinerede kunst med humor. De malede en masse smukke billeder, men desværre måtte vi ikke tage billeder. Det var kun tilladt til allersidst. 

Andet stop var Namsan Tower. Vi var ikke oppe i selve tårnet, men vi var inde i en bygning nedenunder. De havde et museum fyldt med legetøj så børnene så ud til at have det sjovt. 


















Lidt tilfældige billeder:

De sælger topokki i nærheden af vores station! 


Udsigten fra vores tag

Udsigten fra mit værelse
En af de mandelige lærer delte riskager ud til at de ansatte i anledningen af hans barns 100dag.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar