fredag den 21. april 2017

Næste stop Mokpo!

Den originale plan var at tage fra Seoul til Mokpo, og fra Mokpo videre til det sted hvor en kultur festival var i gang. Problemet var bare, at da vi ankom til Mokpo, kunne vi ikke finde den bus, der skulle tage os videre til festivallen. I Korea har de en service, man kan ringe til, in case du har brug for hjælp. Den ringede jeg til, men fandt ud af, at det ville tage et stykke tid at komme frem. Vi havde ellers læst på visitkorea.com, at det ikke ville tage særligt lang tid... Vi besluttede os for, at det ikke var det værd, eftersom vi lige havde brugt 5 timer på at komme Mokpo. Vi endte derfor med at udforske Mokpo, og se hvad byen havde at tilbyde. 



Selvfølgelig havde de også masser af Cherry blossoms ^.^
Vi opdagede, at de havde et bjerg ved navn Yudal Mountain. Før vi vidste af det, var vi gang med at bestige et bjerg. Heldigvis var der trapper næsten hele vejen op.









Når du prøver at tage et billede, men solen er så skarp, at du ikke kan se noget xD (Ja min kind var stadigvæk en del hævet i den ene side efter af have fået fjernet mine visdomstænder.)


Can you spot the spiderman? 





















Så ankom vi endelig på toppen! Udsigten var utroligt flot! Men efter nogle minutter på toppen begyndte en sky at dække for udsigten... Vi fik dog nogle flotte billeder, mens vi var deroppe.



Så var det ned igen. Vi var begge en smule smadret. Vi havde ikke lige regnet med, at skulle tage på en hiking tur. Men man kan ikke klage over alle blomsterne!



Da vi kom ned igen, var det allerede blevet helt mørkt. Vi huskede, at vi havde gået forbi nogle lys tidligere på dagen, så vi tog lige et smut forbi stedet, og heldigvis var lysene blevet tændt.





Efter at have spist aftensmad besluttede vi os for at finde et sted at sove. Denne gang blev det virkelig billigt! Vi havde ikke nok penge i kontant og havde planlagt at betale med kort, men damen sagde det var okay, så vi fik lige en smule rabat og betalte med kontant ;I


Dag 2 tog vi tilbage hen til bjerget for at få os noget morgenmad. 




Jeg fik mig en greentea smoothie og en bagel til morgenmad. Er jeg ikke bare sund? xD

Efter morgenmaden havde vi lige en smule tid, inden vi skulle tilbage til busstationen, så vi besluttede os for at tage og udforske bjerget en smule mere. 




Hvad med lidt fod massage?









De havde også nogle drivhuse med lidt mere eksotiske planter i.




Så fik man også lidt inspiration til lejligheden når man engang flytter hjemmefra ;)




På vejen tilbage gik vi forbi en grotte, som var blevet ændret til et museum/ udstilling. De havde dæmpet lys og krigslyde for at gøre det mere realistisk. Man kan vel godt sige, at ikke særligt mange turde gå derind xD


Efter det var det så hjem til Seoul igen. Vi havde håbet på, at det ville gå lige så hurtigt, som da vi tog afsted, men vi endte med at sidde fast i trafik i en times tid... Heldigvis var vi taget hjem i god tid, så metroen var stadig åben, da vi ankom til Seoul.
Det var selvfølgelig lidt ærligeligt, at vi ikke fik set festivalen, men til gengæld fik vi oplevet noget andet smukt. Det var også dejligt, at der ikke var så mange mennesker, så vi følte, vi havde mere tid til at nyde tingene. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar