fredag den 28. juli 2017

De sidste dage i Seoul

Hah... Ja så blev det på tide at sige farvel til alle i Sydkorea og tage hjem til Danmark. Det var ikke let, og jeg kommer til at savne alle utroligt meget! Især børnene som jeg nu har tilbragt godt et år sammen med! 
Min lære havde sørget for en lille kage lavet ud af chokopies, og fik børnene til at synge en sang for mig på min sidste dag T.T

Jeg kommer til at savne, alle de underlige helt tilfældige ting børnene ville gøre, så som at gå hen til mig, kramme mig og 2 sekunder efter gå væk igen, eller hvordan Siwon fik ris i håret efter hvert måltid, fatter jeg stadigvæk ikke xDDen sidste dag på arbejdet fik jeg sagt farvel til alle børnene og taget en masse billeder!

Vi havde også en afsluttende camp for os voluntører. Det var samme sted, hvor vi havde vores andre camps. Denne gang blev Wilda og jeg der ikke særligt længe, da vi skulle til farvel middag med vores co-workers.


Sidste gruppebillede inden vi blev splittet T.T

Sidste middag med co-workerne var nok den bedste hidtil bedste. Alle var glade, der var utroligt lækkert kød, også var der også en fødselsdag! Bedre bliver det ikke!En anden ting jeg kommer til at savne, er deres café cultur. Seoul har så mange unikke caféer, hvor man bare kan sætte sig i flere timer helt alene og læse eller skrive. De har gode billige drikkevarer, gratis wifi og et hyggeligt rum, hvor man kan sidde. Mit sidste café besøg blev til et sted i Hongdae ved navn green cloud. 


Min allersidste korean BBQ inden min familie kom blev med min dejlige roommate Anni. Vi tog til et "spis alt hvad du kan BBQ", og mon ikke vi fik spist, alt hvad vi kunne xD. Vi spiste begge så meget, at vi fik helt ondt i maven ^.^'

Det var det! Mit sabatår i Sydkorea er officielt overstået. Det er helt utroligt, hvor hurtigt tiden er gået. Ikke alt har været sjov og leg som vist i min blog, men der har udentvivl været ufatteligt mange gode stunder. Jeg føler mig heldig at have mødt de personer jeg har mødt, og oplevet de ting jeg har oplevet. Jeg føler selv, jeg er vokset som person, og kan helt klart kun anbefale at tage ud prøve det selv.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar