fredag den 28. juli 2017

Den sidste rejse går til Sokcho

Så blev det tid til mit sidste eventyr udenfor Seoul, inden min familie kom. Christina og jeg besluttede os for at tage til Sokcho for at slappe lidt af på stranden og hike lidt.
Lidt uventet: vi endte med at vente i over 3 timer, inden vores bus kørte, så vi besluttede os for at shoppe lidt i express bus terminal.


Så er det afsted!!
Vi glemte selvfølgelig at tjekke vejret, inden vi tog afsted, hvilket ikke er den bedste ide, når det er regnsæson i Sydkorea... ^.^' 

Inden vi tog på stranden, skulle vi liiige have noget at spise først. Det havde endt med at tage længere tid end forventet at komme derhen på grund af trafik.Der skulle selvfølgelig tages en masse billeder xD


Vi gik også forbi en masse restauranter, hvor de solgte alt godt fra havet!


Det begyndte pludseligt at styrte ned, så vi gik ind i en café og fik greentea latte ^.^ 
Vi sluttede dagen af med at tage over til et marked, som solgte alle mulige ting. Størstedelen af markedet var dog lukket, men heldigvis var madboderne stadigvæk åbne. Vi lagde mærke til, at næsten alle gik rundt med en bestemt box, så vi besluttede os for at købe en, og se hvad det var.
Kylling og hjemmelavet mobil holder, slet ikke værst! xD Vi havde egentlig ikke planlagt at overnatte, men på grund af det dårlige vejr besluttede vi, at det ville være spild kun at se stranden.

Dag 2 startede ud med lidt morgenmad efterfulgt at en hiking tur rundt i Seoraksan.Heldigvis var vejret på vores side. Det hverken regnede eller bagede den dag, perfekt til en hikingtrip! Det var utroligt dejligt at komme lidt væk fra alle menneskerne og støjen fra Seoul. Det gik op for mig, hvor lang tid siden jeg sidst havde været ude i naturen!


Da vi ankom til et af vandfaldende, prøvede vi at tage billeder af de mange egern. Vi kunne dog ikke komme tæt nok på, så en ældre mand viste os, at sagtens kunne fodre dem, også skulle de nok komme! 

De var så kære!!

Derefter var der en trappe, som gik opad mod en udkigspost. Wow det var hårdt! Men jeg er stolt over, at vi gjorde det! Da vi kom derop var folk så søde at give os lidt frugt, så vi kunne få energi til at komme ned igen ^.^'

Sådan!


Sejrs selfies efter den lange hike xD

Da vi kom ned igen, viste det sig, at vi havde taget en af de sværeste veje, da vi besluttede os for at gå længere end vandfaldet.... No wonder det var så hårdt!

Så blev det på tide at tage hjem igen. Jeg må indrømme, det blev en tur med mange uventet udfordringer, men også en tur fyldt med dejlige minder! Jeg kommer skam til at savne at kunne tage ud og rejse sådan!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar