lørdag den 29. april 2017

Hiking i Goryeosan, Incheon

Sidste weekend tog jeg med Christina til Goryeosan i Incheon i anledningen af en hiking festival. Vi kunne tage en lokal bus, da det ikke lå vildt langt fra Seoul. 

Til vores overraskelse var der stadigvæk cherry blossoms. Alle andre steder i Seoul er de ellers væk. Måske er det fordi området lå i noget at det mest nordlige man kan komme, uden at kommer over den nordkoreanske grænse?

Lad hikingen begynde!

Da det som sagt var en festival, var der diverse ting sat op på vejen op til toppen. Ruten var dog overraskende lang, så der var ikke så meget, som man kunne have forventet.

Pause tid! Vi havde lige en smule mad i tasken, som vi fik spist efter nogle minutter... Vi havde ikke lige forventet, at det ville være så hårdt... Der var også små børn og ældre, som gik op, så måske er det bare os, som er i rigtig dårlig form ^-^'

Vi havde heller ikke forventet, hvor varmt det blev den dag.



200m fra toppen var der et lille område, hvor man kunne hvile sig og få noget underholdning. Da vi ankom, var der en munk, som var i gang med at synge klassiske engelske kærligheds sange xD Han havde dog en overraksende god stemme!






Så er vi der næsten! Bjerget er kendt for sine mange lillae blomster, så selvfølgelig skulle vi helt hen til dem og få taget en masse billeder!




Jeg synes, det var en smule sjovt at se alle de mennesker, som var fyldt udstyret med hiking udstyr, også var der os i sneakers og almindeligt tøj.












Efter at have taget en masse billeder tog vi en lille pause og købte noget ramen. Derefter var det ned igen!




Udsigten fra Yanghwa bridge.

Da vi kom tilbage til Seoul, var vi begge blevet pænt sultne! Så det var tid til noget lækkert mad!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar